Previsions del Consell (20 de febrer)

20-02-2020 / 00.00 h

Dijous 20 de febrer

A les 10.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient visita el bot "La Balear" que està en sec per neteja del seu casc (Club Nàutic Cala Nova)

A les 10.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora del Museu de Mallorca, Maria Gràcia Salvà, presentaran la programació del museu per al 2020 (Museu de Mallorca)

A les 10.30 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, visita Santanyí per conèixer de primera mà els problemes de mobilitat i accessibilitat al municipi. La visita contempla una passejada per alguns indrets del poble. Després es faran declaracions als mitjans (hora prevista 11:40) (Plaça de l’Ajuntament de Santanyí)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es troben amb els batles i batlesses de 16 municipis de la Serra de Tramuntana i de l'àrea metropolitana de Mallorca per signar els convenis d’adjudicació del Pla especial d’ajudes per a obres i serveis de competència municipal 2019 (Sala de juntes del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 11.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix al fórum sobre eficiència en la gestió d’aigua i plàstics en el sector hoteler a l’Espai Weyler (Aules ambientals de la Fundació AMADIP ESMENT, av. del Cid km 1.1, , Son Ferriol, Palma)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb la batlessa de Campos, Francisca Porquer, a l’ajuntament del municipi. (Plaça Major, 1, Campos)

A les 16.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, visita la Casa Museu Llorenç Villalonga (Binissalem) amb els membres Consell Escolar de Mallorca. ( Carrer de Bonaire, 25 Binissalem)

A les 17.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb la batlessa de Porreres, Xisca Mora, a l’ajuntament del municipi. (plaça de la Vila, 17, Porreres)

A les 19.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la inauguració de l’exposició d'Ana Vieira, Martha Rossler i Marina Planas a Es Baluard. (Plaça de la Porta de Santa Catalina, 10)

A les 20.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix al sopar amb motiu de la visita de l'ambaixadora de Marroc, Sra. Karima Benayaich, organitzat per la Fundació Euroafrica (Hote Es Príncep. Palma)