Previsions del Consell (21 de novembre)

21-11-2018 / 00.00 h

Dimecres 21 de novembre

 

A les 10.15 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix a la reunió de la Comissió Mixta de Transferències Govern de les Illes Balears-Consell de Mallorca, sobre politiques de gènere, dona i LGTBI (Consolat de la Mar. Palma)

 

A les 12.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles presenta les produccions del Teatre Principal entorn a la figura de l’Arxiduc que arriben al Teatre Principal de València (Teatre Principal de València)

 

A les 12.30 hores. La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, la directora insular d'Inclusió Social, Teresa Vallespir presenten el servei Primer la Llar i el Servei Llar amb Suport (Housing First i Housing Led) (Sala de premsa del Consell. c/ Palau Reial,1. Palma)

 

A les 15.30 hores. El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visiten les obres que el Consell de Mallorca finança a Maria de la Salut (Ajuntament de Maria de la Salut)

 

A les 17.00 hores. El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visiten les obres que el Consell de Mallorca finança a Ariany (Ajuntament d’Ariany)

 

A les 19.30 hores. La directora insular d’Esports, Margalida Portells assisteix a la inauguració de la nova gespa del camp de fútbol municipal de Son Servera (Camp de fútbol municipal de Son Servera)