Previsions del Consell (8 d'octubre)

08-10-2019 / 00.00 h

Dimarts 8 d'Octubre

A les 09.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l'acte de felicitació al personal de l'IMAS amb motiu del certificat que rebé, per part de la Federació Nacional Plena Inclusió, a la millor Práctica Admirable Externa per la pràctica «Generando condiciones para la plena ciudadania» (Seu de l'IMAS. C/ General Riera, 67. Palma) 

A les 10.00 hores, El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet (Edifici Son LLedó. UIB)

A les 12.00 hores. La presidenta Catalina Cladera rep en audiència el batle de Calvià, Sr. Alfonso Rodríguez (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 19.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, assisteix al Ple de l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor (Molí d'en Beió. Manacor)

A les 20.00 hores, La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, reben el comitè d’experts en turisme cultural de l’organisme ICOMOS de la UNESCO, encarregat de l’avaluació i el control del patrimoni mundial (Palau Reial, 1, Palma).