Previsions del Consell (8 de novembre)

08-11-2019 / 00.00 h

Divendres 9 de novembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència la Vice Cònsol Britànica, Sra. Lucy Gorman(Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 10.30 hores. La presidenta Catalina Cladera rep en audiència els representants de l'associació Tramuntana XXI (Sala d'audiències del Consell c/ Palau Reial, 1 .Palma)

A les 12.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, assisteix a la inauguració del mercadet benèfic del Club Elsa (Palma Arena. Carrer de l'Uruguai s/n)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiènciea els reprentants de l'associació APAIB (Associació de produtors audiovisuals de les Illes Balears) (Sala d'audiènices del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 20.15 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, assisteix a l'Homenatge als xeremiers de sa Calatrava en el marc de la setmana de la Cultura Popular (Teatre Xesc Fortesa. Palma)

A les 20.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la lectura del pregó del Dijous Bo 2019 a càrrec de la Sra. Paula M. Domenech (Església de Santa Maria la Major. Inca)