CONVOCATÒRIA: La presidenta Cladera, i la vicepresidenta, Aurora Ribot presenten l’acte del 25è Aniversari de la declaració del Parc Natural de sa Dragonera.

Dia: dimarts 13 d’abril
Hora: 19.00 h
Lloc: Teatre Principal, Palma

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot presenten l’acte del 25è Aniversari de la declaració del Parc Natural de sa Dragonera i l’estrena de la pel·lícula Correnties de sa Dragonera. L'acte s'inclou dins del calendari de la celebració del 10è aniversari de la declaració de la Serra de Tramuntana com a patrimoni mundial

A l’acte també hi assistiran, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el president del Parlament Balear, Vicenç Tomas, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Isabel Busquets, el director de la pel·lícula, David Mataró, el director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (RTVIB-IB3), Andreu Manresa.

Així com també el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado i la directora del Parc Natural de sa Dragonera, Pilar Gómez entre d’altres.

Es faran declaracions a les 18.45 hores al hall del Teatre Principal. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la recepció, el començament de l’acte i els parlaments.