Visites al Palau del Consell per a centres educatius

16/09/2024 - 24/06/2024
-

Les visites al Palau del Consell permeten conèixer una part important de la història de Mallorca. L’edifici, obra de l'arquitecte Joaquín Pavía y Birmingham, que seguia els models del gòtic internacional i va ser construït per allotjar l'antiga Diputació Provincial, és ara la seu central de l’actual òrgan de govern de
Mallorca. Hi destaca la façana neogòtica que s’inspira en la de la Llotja de Palma i la magnífica escalinata principal que condueix a la planta noble i la sala de sessions on podem veure una ampla galeria d’obres d’autors mallorquins.

A més de conèixer la història de l'illa dels segles passats, a través de l’arquitectura, l’escultura i la pintura, la visita al Palau del Consell també ens permet endinsar-nos en un passat recent i fins fa poc desconegut. Sota l’escalinata hi un dels refugis antiaeris que va protegir les vides de molts homes, dones i infants durant la Guerra Civil. 

L’activitat també servirà per apropar la institució a la població més jove, perquè pugui assabentar-se del funcionament i dels serveis que presta a la ciutadania i als ajuntaments.

Més informació i reserves: 

visites@conselldemallorca.net 

971 219 741

Información

Nivell educatiu: Segon cicle d’educació primària, educació secundària, batxillerat, formació professional bàsica, cicles formatius, educació d'adults i educació especial.

Más información