Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Sala de prensa

CONVOCATÒRIA: Concurs d’idees de la Mallorca Film Commission per produir curtmetratges que potenciïn la imatge de Mallorca

CONVOCATÒRIA: Concurs d’idees de la Mallorca Film Commission per produir curtmetratges que potenciïn la imatge de Mallorca

08-04-2021 / 08:45 h

Logotip del Consell de Mallorca

Dia: dijous, 8 d’abril de 2021
Hora: 8.45 hores
Lloc: Aljub d’Es Baluard, Porta de Santa Catalina, 10, Palma


El Consell de Mallorca celebra el dijous 8 d’abril el concurs d’idees (pitching) per escollir els cinc curtmetratges vinculats a l’illa que rebran finançament de la Mallorca Film Commission (Fundació Mallorca Turisme) i serviran per potenciar la imatge de Mallorca i la reactivació turística.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, farà declaracions a les 8.45 hores i inaugurarà la jornada just després. El pitching es posa en marxa a les 9.30 fins a les 14.30 h. Els mitjans gràfics en podran prendre imatges durant els primers quinze minuts. 

Primera fase del concurs

En total, hi ha 50 participants, que en tres minuts han d’explicar el seu projecte a un jurat format per representants del sector audiovisual, representants del sector turístic i els mateixos concursants. 

- Jurat audiovisual
•    Agustí Villaronga, director de cinema, guanyador de tres premis Goya (videoconferència)
•    Claro García, guionista, guanyador d’un premio Goya (videoconferència)
•    Cristina Bosch, professora de producció de l’ESCAC (videoconferència)
•    Roberto Barrueco, director de MECAL Festival de Curtmetratges i Animació (presencial)

- Jurat turístic (presencial)
•    Margalida Ramis, CEO de Grupotel
•    Joan Balaguer, CEO de Logitravel
•    Mónica Brondo, cap de màrqueting d’Avoris 

El jurat triarà cinc guanyadors, que es faran públics una vegada revisada la documentació aportada (previsiblement, la setmana que ve). En una segona fase, els cinc guanyadors hauran de desenvolupar els guions de les seves propostes. I en una tercera fase, es dura a terme la producció dels curtmetratges.