Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Sala de prensa

Previsions del Consell (17 de desembre)

17-12-2019 / 00:00 h

Dimarts 17 de desembre

A les 09.30 hores. Reunió de la Comissió  Insular  de  Patrimoni Històric. (Sala  d’actes  de  l’edifici  de  “La  Misericòrdia”)

A les 09.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, presideix el Patronat de la Fundació Es Baluard. (Museu d’Art Contemporani d’Es Baluard)

A les 11.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb representants d'East Mallorca, entre ells, els regidors i les regidores de Turisme dels municipis d'Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç i Son Servera, i representants d'associacions empresarials de la zona (Hipòdrom Manacor)

A les 11.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, es reuneix amb representants del Banc d'Aliments (Llar de la Joventut. Palma)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la constitució del Consell Territorial de la FEMP (Seu de la FEMP. c/ Nuncio, 8. Madrid)

A les 19.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la preestrena del documental “MARIA DEL MAR, un retrat dels 50 anys de carrera de Maria del Mar Bonet” (Teatre Municipal Catalina Valls de Palma)

A les 21.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot assistirà a l'estrena del curtmetratge "Tu tens la clau" del director mallorquí Ernest Riera (Cinema Augusta, Palma)