Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El palau del Consell, escenari de "El ventre del mar" d'Agustí Villaronga

El palau del Consell, escenari de "El ventre del mar" d'Agustí Villaronga

(22/08/2020)

La sala de plens i el vestíbul de la seu del Consell de Mallorca s'han convertit durant dos dies en plató de cinema

L'edifici principal del Consell de Mallorca ha acollit avui i ahir divendres part del rodatge de «El ventre del mar», la darrera producció cinematogràfica del director mallorquí Agustí Villaronga. La planta noble de la seu del Consell, situada al carrer Palau Reial i antiga seu de la Diputació Provincial, ha estat una de les localitzacions que ha triat Villaronga per rodar algunes de les escenes del seu nou projecte audiovisual. En concret, l'equip ha treballat a la sala de plens, a on s'hi han enregistrat algunes escenes, l'avantsala, vestíbul i la sala d'audiències, habilitada pels equips tècnics, de vestuari i maquillatge.

Ja durant la aquesta setmana i la passada, l'equip de «El ventre del mar» es va desplaçar as Sindicat de Felanitx, edifici bé d'interès cultural i propietat de la institució insular, escenari principal d’aquesta darrera història cinematogràfica de Villaronga, qui feia vint anys, des de «El mar», que no rodava un llargmetratge a Mallorca.

A banda de col·laborar en el rodatge la institució insular també ofereix suport econòmic a «El ventre del mar», mitjançant un acord de patrocini amb les productores del llargmetratge, La Perifèrica Produccions i Testamento, amb una aportació de 150.000 euros. Un suport emmarcat en la línia de reforç d'iniciatives del sector audiovisual de Mallorca que el Consell de Mallorca duu a terme a través del Departament de Turisme i Esports i de la Mallorca Film Commission.