Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Activitats lúdiques i esportives, aquest cap de setmana de la Diada de Mallorca

Activitats lúdiques i esportives, aquest cap de setmana de la Diada de Mallorca

(09/09/2016)

El Pati del Centre Cultural la Misericòrdia obre les portes aquest cap de setmana al Trofeu Diada de Mallorca de Tir de Fona i a una jornada lúdica i esportiva dins els actes de celebració de la Diada de Mallorca.

Els tiradors de la Federació Balear de Tir de Fona participaran aquest dissabte, 10 de setembre, en el Trofeu Diada de Mallorca de Tir de Fona, al Pati de la Misericòrdia en una prova classificatòria per al campionat de Mallorca. Els mateixos representants de la Federació oferiran al públic assistent un taller de tir de fona.

 

Mentre que diumenge, 11 de setembre, entre les 10 hores i les 13 hores, el Pati de la Misericòrdia acollirà una Jornada lúdica i esportiva amb jocs populars, jocs de circ i un circuit multiesport, obert a joves d’entre 6 i 16 anys, organitzada des de la Direcció Insular d’Esports del Consell.

 

Entre els jocs populars i tradicionals que es podran practicar hi ha les bitlles, carreres de sacs, xarranca, petanca, jocs gegants i castells inflables. En l’apartat de jocs de circ s’instal·larà una estació acrosport, un circuit de xanques, una estació de punteria i un rocòdrom fixe d’escalada, entre d’altres. Finalment, el circuit multiesport comptarà amb jocs de raqueta, handbol i una pista inflable de futbet.

 

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç web.