Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Concert de Nadal dels Cors del Teatre Principal

Concert de Nadal dels Cors del Teatre Principal

(21/12/2015)

Les quatre formacions del s Cors del Teatre Principal oferiran demà dimarts 22 i dimecres 23 de desembre, a les 20 hores, el ja tradicional Concert de Nadal, un concert especialment adreçat a les famílies i amics dels cantaires.

El concert anirà a càrrec del Cor Petitons, dirigit per Margalida Ripoll; el Cor Infantil, dirigit per Maria F. Mir; el Cor Juvenil i el Cor del Teatre Principal, ambdues formacions dirigides per Pere Víctor Rado.

 

A diferència d’altres anys, en els qual els cors actuaven alternativament un rere l’altre, en aquesta ocasió les diferents formacions corals actuaran d’una forma més heterodoxa, el que permetrà fer les mes diverses combinacions entre els quatre cors.

 

Així, per exemple, podrem veure el Cor Petitons, amb cantaires d’edats entre els 5 i els 10 anys, cantar amb membres del Cor titular una peça anònima del segle XIV com “Stella splendens”, o al Cor Petitons i el Cor Infantil cantant junts “A white rainbow”, de J. Hadar. Per suposat, no hi faltaren les nadales com “Santa Nit”, de F. Grüber, i la tradicional mallorquina “Fum , fum, fum” que cantaren els quatre cors conjuntament.

 

L’acompanyament al piano anirà a càrrec de David Mohedano. I en algunes peces es comptarà amb la interpretació d’una petit orquestra de cambra formada per Dèlia Juan (oboè), Ana Cuéllar (clarinet), Llorenç Bonet (flauta travessera) i Gemma Camps, Sílvia Domínguez i Luis Aleñar (percussió).

 

L’entrada és gratuïta i les invitacions es podran retirar a partir de demà dimarts a la taquilla del Teatre Principal.