Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Consell de Mallorca impulsa la quarta edició del Màster en Polítiques Públiques de la UIB

El Consell de Mallorca impulsa la quarta edició del Màster en Polítiques Públiques de la UIB

(20/07/2022)

Es tracta d'una titulació de la Universitat de les Illes Balears, cofinançada pel Consell de Mallorca i el GOIB

La Universitat de les Illes Balears, en col·laboració amb el Consell de Mallorca i el GOIB, ja preparen la quarta edició del Màster en Gestió de Polítiques Públiques de la Universitat de les Illes Balears. El màster està dirigit a empleats públics de tots els nivells que tinguin una titulació universitària o equivalent i a tots aquells que disposin de la formació necessària i que vulguin fer feina al sector públic o tinguin interès en la temàtica. El curs s'impartirà des del 13 d'octubre fins al 26 de maig de 2023 en la modalitat semipresencial. Com a novetat, enguany s'amplia el termini de preinscripció al Màster fins al 12 de setembre.

L'objectiu d'aquest màster és introduir i consolidar l'especialització en la gestió de les polítiques públiques a les Illes Balears amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics que duen a terme totes les administracions i organismes públics de les Illes Balears. Els principals motius d'aquest màster són la incorporació, a la funció pública, de noves persones amb talent que disposin d'una formació sòlida, innovadora i crítica de la gestió pública, així com la consolidació i millora de la formació i les capacitats de les persones que actualment presten serveis a l'Administració, especialment en llocs de responsabilitat directiva.

Aquest postgrau està emparat per un conveni entre la UIB, la FUEIB, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca. Gràcies al finançament del Govern i del Consell, es podrà oferir un preu de matrícula accessible i que incentivi el col·lectiu destinatari a cursar-lo. En concret, la institució insular fa una aportació anual de 35.000 euros perquè es pugui dur a terme el màster.

El conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluis Colom, ha ressaltat que "el fet que els gestors públics i els futurs treballadors públics tinguin una formació avançada, crítica i sòlida revertirà positivament en tota la població de les Illes Balears i millorarà l'eficàcia i l'eficiència del mateix sector públic"

Amb referència al curs, aquest s'estructura en sis mòduls de 10ECTS cada un: Política i democràcia; Polítiques públiques en el nou escenari de la Unió Europea; Organització i actuació del sector públic. El nou paper de la ciutadania; Responsabilitat i sostenibilitat en la gestió pública, Innovació en la gestió i avaluació de polítiques públiques i Valors, direcció, lideratge i gestió de persones.

Podeu obtenir més informació al següent enllaç: fueib.org/curs/mgestp2223