Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Consell reforça la comunicació i col·laboració amb els ajuntaments

El Consell reforça la comunicació i col·laboració amb els ajuntaments

(25/03/2020)

La presidenta Cladera ha encetat avui amb una videoconferència amb la Felib una ronda de contactes que mantindrà amb representants municipals

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha mantingut avui dematí una reunió per videoconferència amb el president de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears, Antoni Salas, a qui ha informat de les mesures que ha posat en marxa el Consell per garantir l'atenció a les persones en situació de vulnerabilitat social. En aquest sentit, Cladera ha destacat la posada en marxa del telèfon d'atenció a emergències socials, que ja s'ha compartit amb tots els ajuntaments de Mallorca perquè en donin màxima difusió i poder arribar a totes les persones de l'illa que ho hagin de mester. La presidenta ha destacat la importància de treballar de manera conjunta i coordinada entre tots els serveis d'atenció a les persones, inclosos els municipals.

Cladera també ha informat Salas que el Consell ha reforçat el servei d'assessorament jurídic i econòmic per als ajuntaments, a qui ha recordat estan a la seva disposició.

D'altra banda, tots dos han coincidit en la necessitat, una vegada que la Unió Europea ha donat el vistiplau a la flexibilització de la despesa de les institucions públiques, de començar a treballar-hi de manera coordinada.
Aquesta primera videoconferència de la presidenta del Consell amb el president de la Felib enceta una ronda de contactes que Cladera mantindrà d'avui i fins dilluns amb representants de tots els municipis de Mallorca.