Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Cor del Teatre Principal inicia una gira de Nadal per tres pobles de Mallorca

El Cor del Teatre Principal inicia una gira de Nadal per tres pobles de Mallorca

(20/12/2018)

Actua a Calvià, Pollença i Artà amb motiu del 35 aniversari de la formació

El Cor del Teatre Principal iniciarà aquest dissabte 22 de desembre una gira nadalenca que portarà a la formació coral a actuar a Calvià, Pollença i Artà.


El primer concert serà el dissabte 22 de desembre, a l’Auditori de Peguera, a Calvià. La següent cita serà el dissabte 29 de desembre a l’església del Convent de Pollença; i finalment, el Cor del Teatre Principal actuarà al Teatre d’Artà el divendres 4 de gener. Tots els concerts començaran a las 20 hores.


Aquesta gira, semblant a la que ja va protagonitzar el Cor les passades festes de Nadal, s’emmarca dins dels actes que s’han anat succeint al llarg de l’any 2018 per celebrar els primers 35 anys de la seva creació. Per a l’ocasió, s’ha dissenyat un complet programa on s’hi conjuguen peces d’òpera i sarsuela amb nadales.


Precisament, per recordar els inicis del Cor, a mitjans anys vuitanta del segle passat, el repertori d’aquests concerts inclou el Cor d’introducció del primer quadre, de Molinos de viento, de Pablo Luna, la primera sarsuela que cantà, i el Cor de gitanos, d’Il Trovatore, de Giuseppe Verdi, la primera òpera que interpretà el Cor del TP.


Una de les peces destacades del concert serà el Cant de la Sibil·la, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco el 2010. En aquest cas, Maria Caballero serà la solista del concert del 22 a Calvià; Marga Coll, el 29 de desembre a Pollença; i Neus Sánchez, el 4 de gener a Artà.

¿¿¿¿¿¿¿