Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística participa en les Jornades Europees d’Arqueologia

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística participa en les Jornades Europees d’Arqueologia

(19/06/2020)

La Direcció Insular de Patrimoni i el Museu de Mallorca difonen el patrimoni illenc virtualment.

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística participa en les Jornades Europees d’Arqueologia, el programa oficial de les quals tindrà lloc entre el 19 i el 21 de juny, a través d’iniciatives de la Direcció Insular de Patrimoni i del Museu de Mallorca. Davant la impossibilitat de celebrar les jornades de forma presencial, com és habitual, l’organització ha proposat que es facin iniciatives virtuals per difondre el patrimoni a diferents territoris europeus.

Així, la Direcció Insular de Patrimoni ha elaborat material de difusió per a les xarxes socials, en què explica curiositats sobre diferents jaciments de Mallorca, des de troballes fins a la metodologia de feina. L’elaboració d’aquest material ha estat possible gràcies a la col·laboració dels equips d’arqueòlegs que hi fan feina, així com de les institucions implicades.

Aquest material es difondrà en les xarxes de Cultura Mallorca, amb l’etiqueta proposada enguany per l’organització de les jornades #Archeorama, i, a més, amb l’objectiu de reforçar la difusió del nostre patrimoni, s’ha fet un recull de les creativitats elaborades i es poden veure en el web del Consell de Mallorca. El podeu consultar aquí.

D’altra banda, el Museu de Mallorca ha elaborat un vídeo en què dona a conèixer l’àrea de reserva de Son Tous, lloc d’emmagatzemament de material arqueològic, que també serveix per a l’estudi d’aquest material i per a la investigació.