Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El president del Consell de Mallorca convoca un ple extraordinari el 18 de juliol per explicar el nou organigrama

El president del Consell de Mallorca convoca un ple extraordinari el 18 de juliol per explicar el nou organigrama

(30/06/2017)

Eduardo Zúñiga ha pres possessió aquest migdia com a Director Insular de Comunicació i Francesc Ramis ho ha fet com a secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha convocat avui matí un ple extraordinari pel proper 18 de juliol per explicar el nou organigrama de l'equip de govern. D'aquesta manera es dóna resposta a la petició feta per l'oposició.

 

Precisament, aquest divendres migdia Eduardo Zúñiga ha pres possessió com a Direció Insular de Comunicació davant el president Ensenyat i el vicepresident segon, Jesús Jurado. 

 

Eduardo Zúñiga ocupava des del juliol de 2015 el càrrec de Cap de comunicació del Consell de Mallorca. El 2015 va ser el cap de campanya de Podem a les Illes Balears. Anteriorment havia treballat com a cap de projectes a CDN televisión (República Dominicana), i com a realitzador de programes per a IB3 entre els anys 2004 i 2012. Entre 1991 i 2002 va ser operador de càmera especialitzat en càmeres en moviment a TVE Antena 3 Tele 5 Canal + i les televisions autonòmiques. Entre 1987 i 1999 va ser operador de càmera per a notícies (Canale 5 Roma), on es va formar a la Scuola Nazionale di Cinema.

 

Nou secretari tècnic de Cultura 

També s'ha incoporat a la plaça vacant de secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Ramis Oliver, qui ha promès el càrrec davant el president Ensenyat i el vicepresident primer, Francesc Miralles.

 

Francesc Ramis ha estat membre del Cos Superior de l'Administració General de la CAIB. Entre els anys 2007-2011 ha estat assessor tècnic parlamentari de la conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i des de 2012 fins a l'actualitat ha exercit com a agent tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB). 

 

Entre els anys 2007-2011, Francesc Ramis va ser assessor tècnic del gabinet del conseller d'Educació i Cultura. També va ocupar el càrrec de secretari i membre de l'executiva del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.