Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Principal, present a la Fira de Tàrrega amb les coproduccions de Lluki Portas i Eulàlia Bergadà

El Principal, present a la Fira de Tàrrega amb les coproduccions de Lluki Portas i Eulàlia Bergadà

(08/09/2017)

El Teatre Principal de Palma ha presentat dos espectacles a la Fira de Tàrrega, que se celebra des d’aquest dijous 7 fins el diumenge 10 de setembre. Es tracta de les coproduccions Gold Dust Rush, d’Eulàlia Bergadà, i de Ningú no va als aniversaris a l’estiu, de Lluki Portas.

Ningú no va als aniversaris a l’estiu es va representar aquest dijous vespre, per primer cop, al Museu Comarcal, escenari on es repetiran funcions avui a les 21 hores i el dissabte a les 21 hores i a mitjanit.

 

Es tracta d’un muntatge de Lluki Portas, interpretat per la mateixa Portas i Diego Ingold, on el públic participa activament de la trama. Es va estrenar a la Sala Petita el passat 8 de desembre, i des de llavors ha girat per diversos teatres com el d’Artà i Calvià i al centre escènic Las Naves de València.

 

Gold Dust Rush, un espectacle de dansa contemporània creat i dirigit per la ballarina mallorquina Eulàlia Bergadà, és una coproducció del Teatre Principal amb l’Institut del Teatre de Barcelona, Grec 2016 Festival de Barcelona i Morlanda Creacions S.L. Es va estrenar al Festival Grec l’estiu de 2016 i va arribar a la Sala Gran del Principal els dies 8 i 9 d’octubre de la temporada passada. També s’ha representant a Barcelona i a la Fira de Donostia. A la Fira de Tàrrega, es representarà el dissabte 9 a les 21 hores, i el diumenge 10 a les 12 hores al Teatre Ateneu Borges.

 

Mònica Pérez, adjunta a la direcció del Teatre Principal, és present aquests dies a la Fira de Tàrrega on, a més de donar suport a les dues coproduccions del Principal, està mantenint una intensa activitat amb nombrosos contactes amb altres programadors i companyies.