Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Training camp per a famílies amb Tòfol Castanyer arriba a la quarta edició aquest cap de setmana

El Training camp per a famílies amb Tòfol Castanyer arriba a la quarta edició aquest cap de setmana

(30/11/2019)

Són unes jornades formatives a Sóller que inclouen tallers, jocs, xerrades sobre l’entrenament de muntanya i activitats esportives

La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca ha posat en marxa, per quart any consecutiu, el Training camp Tòfol Castanyer per a famílies. Unes jornades formatives incloses en el programa «Esport per a tothom», i centrades en els valors i la sostenibilitat dels esports de muntanya, que inclou xerrades, tallers, pràctica esportiva, jocs i convivència. Les jornades han començat avui dissabte, amb la benvinguda per part de la directora insular d’Esports, Marga Portells, i s’estenen fins demà. Portells ha descrit les jornades com «un cap de setmana familiar, en què els valors de l’esport seran presents en tot moment, i les famílies gaudiran de l’esport, la salut, els bons hàbit alimentaris i la sostenibilitat com a eixos principals».

El corredor solleric, Tòfol Castanyer, guanyador de carreres com la Swissalpine Davos, la Zugspitz Ultratrail, la Azores Trail Run o el Half Formentera All Round, és el coordinador i formador d’aquestes jornades, mitjançant xerrades i projeccions diverses. L’acompanyarà el ciclista Joan Reinoso, i altres tècnics especialitzats en curses, tècnica i mètode.  

Les jornades, que enguany tenen lloc el 30 i 1 de desembre, inclouen la projecció dels films Els cims de les nostres vides i Els 1000 de Serra de Tramuntana. Així mateix, es posaran en pràctica tallers de nutrició, cuina i hàbits, activitats físiques i culturals d’exterior, taller de  tir de fona, i jocs d’orientació o competitius kahoot. El programa es completa amb una excursió senderista i una xerrada de superació personal.

Castanyer és un dels col·laboradors del programa d’Esports del Consell  «Els valors de l’esport», que mitjançant tallers i xerrades d’esportistes d’elit de Mallorca transmet valors associats a l’esport als més joves. Altres col·laboradors habituals són la taekwondista Brigitte Yagüe, l’skater Toni Quiñonero, la ciclista Mavi Garcia, el triatleta Carlos López, el senderista i barranquista Pedro González, o la corredora Bel Calero.