Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Els refugis del Consell tornen a obrir les portes

Els refugis del Consell tornen a obrir les portes

(02/03/2021)

La vicepresidenta Ribot assegura que la xarxa de refugis del Consell «és una magnífica alternativa d’oci segur i respectuós amb la natura».

Amb l’entrada del nivell 3 de l’estat d’alarma a Mallorca, el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca torna a obrir els refugis de Muleta, des Tossals Verds, de So n’Amer i la Coma d’en Vidal amb tots els serveis.

L’ocupació dels refugis es limita al 30 % i l’interior només serà accessible per a la clientela, que haurà de seguir el protocol de mesures contra la covid-19. Les terrasses i zones exteriors dels refugis estaran oberts a tot el públic seguint les restriccions noves: 50 % de cabuda, 4 persones per taula (2 nuclis de convivència) i tancament a les 17 hores.

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha destacat que «la xarxa de refugis del Consell és una alternativa d’oci segur i respectuós amb la natura».

Ribot ha insistit que aquestes instal·lacions públiques «són una peça clau de la serra de Tramuntana, ja que ofereixen a la ciutadania l’oportunitat de conèixer d’una manera diferent i més sostenible l’entorn natural i descobrir un patrimoni tan nostre com són els camins i construccions de pedra en sec».

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha recordat que «els refugis del Consell de Mallorca estan adaptats a les mesures de seguretat derivades de la covid-19 i tenen tot un seguit de normes i recomanacions que tota persona allotjada a un refugi ha de seguir».

Més informació