Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

L’Orquestra Simfònica celebrarà el Concert de Cap d’Any al Teatre Principal

L’Orquestra Simfònica celebrarà el Concert de Cap d’Any al Teatre Principal

(10/12/2015)

L’Orquestra Simfònica Illes Balears oferirà el tradicional Concert de Cap d’Any per primera vegada al Teatre Principal de Palma. Serà el divendres 1 de gener de 2016 i estarà dirigit pel director titular, Pablo Mielgo.

El concert ha estat presentat avui matí al Teatre Principal en un acte que ha comptat amb la presència de Rafel Creus, director gerent del Teatre Principal; Esperança Camps,consellera de Transparència, Participació i Cultura del Govern de les Illes Balears; i el mateix Pablo Mielgo.

 

Rafel Creus ha explicat que “quan rebérem la proposta de la Simfònica d’acollir aquest concert ens va parèixer una bona idea, ben igual que amb la proposta dels concerts familiars i escolars que tenim durant aquests dies”. Creus es refereix així als concerts familiars de Viena, que l’Orquestra Simfònica ofereix al Teatre Principal per a escolars avui i demà divendres, i el dissabte i diumenge oberts a tot el públic.

 

Pablo Mielgo, per la seva part, ha explicat que el Concert de Cap d’Any és “una vetllada on el públic mallorquí podrà celebrar amb música l’entrada del nou any. Serà una nit màgica amb un programa on combinarem els valsos vienesos de J. Strauss, amb peces de sarsueles de F. Chueca, T. Bretón i R. Chapí.

 

Esperança Camps ha apostat per una Orquestra Simfònica “oberta a la societat” i ha anunciat una nova etapa d’aquesta formació que tendrà com a objectiu una forta presència “en àmbits de la societat on no és habitual veure una orquestra”.