Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Les Aules teatrals dels cors celebren el fi de curs

Les Aules teatrals dels cors celebren el fi de curs

(07/07/2017)

I ho fan amb la representació d’El diluvi de Noè, de Britten, demà dissabte 8 de juliol a les 20 hores. Hi participaran el Cor Petitons, el Cor Infantil i el Cor Juvenil del Teatre Principal de Palma.

Les Aules teatrals dels cors del Teatre Principal tancaran demà la temporada amb la representació d’El diluvi de Noè, una òpera original de Benjamin Britten.

 

En aquesta funció, que tendrà lloc demà dissabte 8 de juliol a les 20 hores, hi participaran el Cor Petitons, el Cor Infantil i el Cor Juvenil del Teatre Principal, i, a més, hi actuaran com a solistes membres del Cor del Teatre Principal com Jaume Salvà, Mònica Aguilera, Biel Mas o Rodrigo Álvarez, entre d’altres.

 

La música, en directe, serà a càrrec de les pianistes Beatriz Galán i Maria Magdalena Tugores, mentre que la direcció musical és responsabilitat de Pere Víctor Rado, i la direcció escènica i la concepció visual és de Carles Pujols, director de l’Aula teatral dels cors Infantil i Juvenil.

 

Cal recordar que els cors del Teatre Principal reben formació escènica i musical al llarg de l’any. A més de l’esmentat Carles Pujols, en aquesta tasca hi intervenen Manuel Velasco, professor de cant, i Vicenç Torres, professor de l’Aula teatral del Cor Petitons.