Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Les entitats juvenils i de voluntariat de Mallorca ja tenen un servei d’assessorament jurídic i fiscal gratuït 

Les entitats juvenils i de voluntariat de Mallorca ja tenen un servei d’assessorament jurídic i fiscal gratuït 

(22/06/2021)

El Consell dona així resposta a una necessitat bàsica del teixit associatiu, que sovint es troba amb dubtes i consultes en temes legals i econòmics

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Participació i Joventut, ha posat en marxa un servei d'assessorament legal i fiscal per a les entitats juvenils i de voluntariat de Mallorca. Aquesta iniciativa sorgeix en haver detectat que hi havia necessitat d’una prestació com aquesta.

L’objectiu és donar resposta als dubtes i consultes que les entitats tenen en temes jurídics, econòmics i fiscals, com ara assegurances, tributs, declaració d'utilitat pública, modificació d'estatuts, canvis de junta directiva, etc.

Està dirigit prioritàriament a les entitats juvenils (que han d’estar inscrites en el Cens del Consell de Mallorca) i a les entitats de voluntariat de Mallorca, però també hi poden optar les agrupacions que es vulguin constituir en associacions i les associacions que es vulguin constituir en entitats de voluntariat.
 
Les entitats interessades han d’enviar un correu a  voluntariat@conselldemallorca.net amb la consulta i a partir d’aquí, si es compleixen els requisits, s’inicien els tràmits d’assessoria.