Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Nova jornada de formació en línia: «Eines digitals per a la gestió esportiva»

Nova jornada de formació en línia: «Eines digitals per a la gestió esportiva»

(26/02/2021)

L’Observatori Esportiu del Consell de Mallorca obre un seminari web els dies 11 i 16 de març amb 5 experts en l’àmbit digital que oferiran eines per millorar els serveis esportius. Una adaptació esportiva a l’àmbit digital actual

El programa «Observatori Esportiu de Mallorca», que organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, posa en marxa un seminari web de formació tècnica sota el títol «Eines digitals per a la gestió esportiva» que tendrà lloc en dos jornades diferents. La primera tractarà sobre el funcionament electrònic de l’Administració pública i, la segona, sobre  la digitalització com a punt de partida per millorar i treure rendiment als serveis esportius en línia.

Aquesta jornada d’assessorament del Consell comptarà amb cinc ponents experts en la matèria digital, professionals amb l’especialitat tecnològica esportiva. En el primer mòdul formatiu, dijous 11 de març, sobre «Administració electrònica» hi intervindrà Gemma Muñoz, responsable d’Administració d’Empreses a la delegació de Menorca de la Fundació BIT. En el segon, dimarts 16 de març, sobre «La digitalització dels serveis esportius», hi participaran 4 experts en la matèria: Bel Llodrà, doctora en estratègia i màrqueting d’empresa i coordinadora de Cibersocietat a la Fundació BIT; Jordi Capó, tècnic de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears; Xim Escanellas, graduat en ciències de l’educació física i l’esport (CAFD) i Òscar Garcia, assessor d’Atlas Consulting Esport.

El seminari web tendrà lloc a través de la plataforma digital Zoom i la inscripció es pot fer des d’avui, a un sol mòduol o als dos a https://mailchi.mp/conselldemallorca.net/jornadaoem.

Eines digitals per millorar i créixer

La digitalització de la gestió esportiva és un tema d’actualitat que el Consell de Mallorca proposa per la demanda que s’ha detectat en el teixit esportiu per donar valor afegit als serveis dels ajuntaments, les federacions, el personals tècnic esportiu, la gestió de clubs i entitats esportives, etc. Actualment, en aquesta anomenada nova normalitat que ens ha portat la covid-19, els serveis digitals són més necessaris que mai. Per això, les jornades d’assessorament ofereixen una actualització en aquest camp amb el seminari web «Eines digitals per a la gestió esportiva» que comptarà amb exposicions teòriques i debat amb els assistents.

Programa

Seminari web: Eines digitals per a la gestió esportiva

Dates: 11 i 16 de març, dos mòduls (per separat o junts)

Hora: 18.00 h

Informació: oem@conselldemallorca.net

Dijous 11, Mòdul 1: Administració electrònica

Gemma Muñoz, responsable d’Administració a la Fundació BIT

Dimarts 16, Mòdul 2: La digitalització dels serveis esportius

Bel Llodrà, doctora en estratègia i màrqueting d’empresa

La digitalització de l’esport

Jordi Capó, tècnic de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears La transformació digital a la FBIB

Xim Escanellas, graduat en ciències de l’educació física i l’esport (CAFD)

Adaptar-se o arruïnar-se. Estratègies per treure infinit partit al món digital

Òscar Garcia, assessor d’Atlas Consulting Esport