Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Omar Lamin, nomenat nou director insular d‘Atenció Comunitària i Projectes Estratègics

Omar Lamin, nomenat nou director insular d‘Atenció Comunitària i Projectes Estratègics

(27/02/2021)

Aquesta nova direcció respon a la voluntat de d’adaptar l’IMAS a un canvi de model d'atenció comunitària centrat en la persona.

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) compta des d’avui amb una nova direcció insular que respon a la necessitat d’adaptar la institució insular a les demandes socials actuals. Es tracta de la direcció insular d’Atenció Comunitària i Projectes Estratègics. El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) publica, avui dissabte, el nomenament d’ Omar Lamin com a director insular d'aquesta nova àrea. 

Lamin, graduat en Treball Social, té una àmplia experiència en la implementació de projectes d’atenció a col·lectius vulnerables i a l’entorn comunitari, entre els que destaquen diferents iniciatives amb refugiats, joves tutelats, persones sense llar o tasques de mediació cultural. 

L’objectiu principal d’aquesta nova direcció insular és continuar amb el desenvolupament de nous models centrats en l’atenció individualitzada a l’entorn comunitari. Així, la direcció insular d’Atenció Comunitària i Projectes Estratègics gestionarà projectes i serveis de l’IMAS com l’atenció integral al domicili (SAID), entre d'altres, i com programes de prevenció específics dirigits a tot l'entorn comunitari.
 
Aquest canvi en l’estructura de la institució evidencia l’aposta de l’IMAS cap a un model centrat en la persona. Una atenció professionalitzada i especialitzada que reconeix la singularitat i persegueix la millora de la qualitat de vida dels usuaris dins del seu entorn.