Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Reobert al trànsit el pont de s’Illot

Reobert al trànsit el pont de s’Illot

(22/12/2018)

El pont de s’Illot (Ma-4023), que creua el torrent de ca n’Amer, s'ha reobert aquest dissabte en ambdós sentits (km 6,7 al 7,5). La infraestructura havia quedat afectada per les inundacions del 9 d’octubre.
 
El cost total de la reconstrucció ha estat de 559.528 euros. Aquesta partida forma part dels 23 milions d’euros destinada a reparar tota la infraestructura viària afectada al Llevant de Mallorca. 22 carreteres han hagut de ser intervingudes.
 
A l’actualitat, només queda per reobrir la carretera Ma-12 (port d’Alcúdia- Artà) que dóna accés Artà entre el km 0,5 i l’1,3 i on s’hi construeix un pont nou. De forma provisional s’hi ha instal·lat un pont militar.
 
Visita institucional
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, han realitzat aquest dissabte una visita institucional a la zona del Llevant. En primer lloc, les autoritats han visitat el pont militar provisional (Ma-12), en funcionament des de dia 4 de desembre. A continuació, s’han desplaçat fins al pont de s’Illot per veure les tasques de reconstrucció que s’hi han duit a terme aquests mesos per poder reobrir la infraestructura.
 
Garrido ha assegurat que «complim amb la feina que havíem dit que faríem, han sigut tres mesos molts durs però aquesta era la nostra feina i l'hem feta. No hem acabat la feina en aquesta zona, però podem dir que ja no tenim cap zona incomunicada».
 
A la visita institucional també hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre; el coronel de l’Exèrcit de Terra, Jesús Quiroga; el batle d’Artà, Manolo Galán; el tinent de batle de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume, i la quarta tinenta de batle de l’Ajuntament de Manacor, Isabel Ferrer.