Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Sant Ferran ha rebut aquest estiu un 80 % més de persones usuàries

Sant Ferran ha rebut aquest estiu un 80 % més de persones usuàries

(16/09/2016)

La piscina exterior del Poliesportiu Sant Ferran tanca temporada d’estiu i ho fa després d’acollir 5.470 usuaris, gairebé el doble que el mateix període de 2015.

Fa una setmana que la piscina exterior del Poliesportiu Sant Ferran ha tancat les portes i ho ha fet deixant enrere un estiu de rècord. I és que per aquesta instal·lació, gestionada per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, han passat un total de 5.470 persones usuàries, el que suposa un augment del 80 % respecte a l’estiu de 2015, quan varen utilitzar la piscina 3.055 nedadors. En resum, prop de 2.500 usuaris més i amb perfils ben diferents, des de nedadors ocasionals que utilitzen la piscina de forma lliure i paguen 3 euros diaris fins a participants de cursets de natació d’estiu de Sant Ferran, entitats, clubs o escoletes d’estiu que trien fer les activitats en aquesta instal·lació de gestió pública.

 

Cal recordar que la piscina de Sant Ferran es va inaugurar l’any 2000 i que rep el nom de Carme Guàrdia i Amer, en honor a la primera dona mallorquina que va ser campiona d’Espanya de natació. Des del 10 de setembre aquesta piscina exterior roman tancada, amb la vista posada ja en la temporada d’estiu de l’any que ve.

 

«Per a nosaltres és una gran notícia que cada any hi hagi més usuaris, ja sigui a títol individual o a través d’escoletes d’estiu o cursets de natació que vénen a practicar esport a la piscina de Sant Ferran; esperam que l’any que ve siguin encara més», comenta la directora insular d’Esports, Margalida Portells.