Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Sostenibilitat i Medi Ambient reprèn el cicle «Dissabtes de contacontes a Raixa»

Sostenibilitat i Medi Ambient reprèn el cicle «Dissabtes de contacontes a Raixa»

(03/03/2021)

Amb l’entrada del nivell 3 de l’estat d’alarma la finca pública reprèn les visites guiades i presenta un nou cicle de contacontes

Els dissabtes de març la finca de Raixa acollirà contacontes i titelles per als infants. Les activitats organitzades per la Unitat d’Educació Ambiental són gratuïtes i tendran com a escenari aquesta finca tan emblemàtica, els jardins i els paisatges que l’envolten.

La vicepresidenta del Consell i consellera executiva de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha explicat que «entre les temàtiques incloses en aquestes activitats hi ha els jardins de Raixa mateix, que són dels millors de Mallorca, la figura del cardenal Despuig i la mar Mediterrània, sempre des d’una perspectiva de protecció del medi ambient».  

Vista Raixa

Amb l’entrada del nivell 3 de l’estat d’alarma a Mallorca, el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca obre tots els espais interiors i exteriors de la finca pública de Raixa.

En compliment de la nova normativa és obligatori tenir reserva prèvia per visitar els jardins i les cases de la finca. També tornen les visites guiades per a grups de fins a quinze persones o grups bombolla. Per a grups de fins a trenta persones, s’ofereixen presentacions de 15 minuts.

Seguint el protocol de prevenció de la covid-19, caldrà dur màscara, aplicar-se gel hidroalcohòlic i mantenir 1,5 m de distància en tot moment.

Més informació: «Dissabtes de contacontes a Raixa»