Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Des del 1986, el Consell de Mallorca aposta per la formació ocupacional i, mitjançant el Servei d’Ocupació de les Illes Balears i el Fons Social Europeu, desenvolupa programes formatius destinats a recuperar oficis tradicionals i oficis orientats a tenir cura del nostre entorn (margers i margeres, mestres d’aixa, personal forestal, personal relacionat amb la jardineria, l’agricultura…).

El Consell de Mallorca participa de les convocatòries de subvencions del SOIB, per executar programes mixts de formació i ocupació, que permeten a persones desocupades adquirir les competències professionals necessàries per a la inserció laboral. Són programes on es combina la formació i pràctica professional en un context real de feina.

Actualment es duen a terme dos projectes:

  • Projecte Soib Jove Formació i Ocupació S’Ermita V: activitats en conservació i millora de monts, aprofitaments forestals i activitats de construcció de pedra en sec.
  • Projecte Soib 30 Formació i Ocupació S’Hortet V : activitats auxiliars en agricultura i activitats en conservació i millora de monts.

També participa de les convocatòries de subvenció del SOIB per impartir especialitats formatives conduents i no conduents a certificats de professionalitat adreçades preferentment a persones desocupades (SOIB Formació per a desocupats) i el proper curs està previst que comenci a partir del segon semestre del 2024:

 

  • Construcció de pedra en sec-marger: S'impartirà al centre de formació Escola de margers, ubicat a la finca pública de Raixa a Bunyola. 

Projectes actius

Documents relacionats