Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca col·labora en una jornada de neteja del litoral a la platja Costa d’en Blanes

El Consell de Mallorca col·labora en una jornada de neteja del litoral a la platja Costa d’en Blanes

(20/04/2024)

La iniciativa organitzada per Marineland compta amb el suport del departament de Medi Ambient, Medi rural i Esports

El departament de Medi Ambient, Medi rural i Esports del Consell de Mallorca ha col·laborat aquest dissabte en la jornada de neteja del litoral a la platja de Costa d’a Blanes en la qual han participat més de 100 voluntaris.


La iniciativa organitzada per Marineland Mallorca i la Federació d'Activitats Subaquàtiques pretén conscienciar a la societat de la necessitat de preservar la nostra riquesa del litoral i combatre la contaminació del plàstic en el medi natural marí.


La directora insular de Residus, Margalida Roig, ha remarcat “la necessitat de difondre el missatge de la cura i preservació del nostre medi marí i advertir dels efectes nefastos que provoquen els residus plàstics en la mar”.


“Aquest tipus de campanyes són molt necessàries perquè, a més de servir per a recollir les escombraries procedents del fons de la mar, també ens permeten que la societat visualitzi un problema que ens preocupa a tots i que és necessari combatre”, ha manifestat la directora insular de Residus.

La jornada ha mobilitzat a bussos, professionals de la pesca, embarcacions i voluntaris que entre tots han recollit grans quantitats d'escombraries procedents del fons de la mar i de la zona de arena.