Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca reuneix els municipis per impulsar la campanya «No i punt!»

El Consell de Mallorca reuneix els municipis per impulsar la campanya «No i punt!»

(01/12/2023)

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, i la directora insular de Famílies, María Garrido, ofereixen les eines necessàries per aplicar el programa contra la violència masclista

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, i la directora insular de Families, María Garrido, s’han reunit amb representants de 36 municipis de Mallorca per explicar els programes i les estratègies que es duran a terme en l’àrea de famílies, concretament el projecte contra la violència masclista «No i punt! 2024-2027».

L’objectiu d’aquesta trobada és establir un treball transversal entre el Consell de Mallorca i l’àmbit municipal per poder fer realitat les accions que estan en marxa en aquesta matèria. D’aquesta manera, es posen a disposició dels municipis les eines que siguin necessàries per a la implementació de les accions que contempla el programa i les polítiques que es duran a terme al departament de Famílies.

La campanya «No i punt!» es va implantar a 20 municipis l’any passat, una xifra que ha augmentat durant el 2023, ja que s’ha arribat als 42. El repte és tenir presència «a tots els municipis al final d’aquesta legislatura», ha assegurat Fuster.

La directora insular ha destacat la importància que «existeixin canals de comunicació i col·laboració dinàmics» per poder ajudar les víctimes d’agressions masclistes en el major nombre de punts possible.

Fuster ha afirmat que és «vital que el compromís ferm que té el Consell de Mallorca en polítiques de família, igualtat i diversitat sigui expandit en tots els espais que sigui possible».