Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El president del Consell de Mallorca assisteix al XIII Ple de la FEMP

El president del Consell de Mallorca assisteix al XIII Ple de la FEMP

(23/09/2023)

Llorenç Galmés junt amb el conseller de Presidència, Antoni Fuster, han participat en el Ple de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que ha tingut lloc a Madrid

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, juntament amb el conseller de Presidència, Antoni Fuster, han assistit aquest dissabte al XIII Ple de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que ha tingut lloc al Palau Municipal de Congressos d'IFEMA, a Madrid. La cita ha congregat els màxims representants de les Corporacions Locals del país en una trobada on s'han elegit els homes i dones que integraran i lideraran els òrgans de la Federació en el nou mandat 2023-2027. Així mateix, es fixaran en forma de resolucions, les línies de treball dels pròxims quatre anys, propostes que seran debatudes i aprovades en el ple.

Llorenç Galmés, com a president de la institució insular, ha estat un dels 7.000 associats que han participat avui en aquesta jornada municipalista que s'organitza sota el lema "El futur és local". Les propostes de resolució s'han basat en tres eixos: governs locals: administració i territori, cohesió social i ciutadania, i sostenibilitat i promoció local.

El president de la institució insular ha destacat "el caràcter municipalista del Consell de Mallorca, sempre al costat de les necessitats dels 53 municipis de l'illa". En aquesta línia, ha afegit que "les corporacions locals, entre elles els consells insulars, són la primera administració de referència dels ciutadans i és, des d'allà, des d'on reben els principals serveis".