Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

La consellera Pilar Amate visita la fira Alimentària 2024 per mostrar el seu suport al producte local de Mallorca

La consellera Pilar Amate visita la fira Alimentària 2024 per mostrar el seu suport al producte local de Mallorca

(20/03/2024)

La responsable del departament de Promoció s'ha reunit amb les empreses i productors de l'illa que presenten les seves marques a Barcelona


La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, ha visitat aquest dimecres la fira Alimentària&Hostelco, que se celebra a Barcelona, per mostrar el seu suport a les empreses i productors del sector agroalimentari mallorquí que hi promocionen els seus productes.

Amate, que ha estat acompanyada pel director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Álvaro Roca, ha recorregut els expositors mallorquins que participen en la fira, amb certificats de qualitat IGP i DOP, i s'ha reunit amb representants de les empreses de l'illa presents en la cita.

Així, entre les empreses visitades figuren la DOP Oli de Mallorca; vi de la DOP Binissalem; productes de la IGP Ametlla de Mallorca, de la mà de Camp Mallorquí i Fet a Sóller; l'empresa Dos Perellons, que porta a la fira Herbes de Mallorca i Palo de Mallorca i productes de la Flor de Sal (Mallorca), totes situades a l'estand de 100 metres quadrats finançat per la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Ambient del Govern balear.

Pilar Amate i Álvaro Roca han visitat també altres empreses de Mallorca que participen a la fira amb estands propis, com la IGP Sobrassada de Mallorca;  Mega Raw Bar; Mas Crespo, Quely i el Forn Sant Crist.

La consellera de Promoció Econòmica ha aprofitat aquestes trobades per informar els productors mallorquins sobre els beneficis que representarà disposar de la marca Producte Mallorca, en la qual treballa el seu departament, ja que «servirà perquè el consumidor identifiqui els productes produïts a l'illa, posant en valor la qualitat i l'autenticitat d’allò mallorquí».

A més, Amate ha avançat que la seva intenció és ser present en la pròxima edició d'Alimentària amb la nova marca Producte Mallorca, “la qual cosa ens permetrà donar a conèixer les nostres marques, potenciant l'excel·lència de la gastronomia tradicional”.