Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

CONVOCATÒRIA: Recepció a Agustí Villaronga i equip de “El ventre del mar”

21-06-2021 / 12.30 h

Dilluns 21 de juny

Hora: 12.30 hores

Lloc: Sala d’audiències del Consell, carrer del Palau Reial, 1, Palma.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serrra, i la consellera de Presidència, Teresa Suárez, rep en audiència el director de cinema Agustí Villaronga i part de l’equip de “El ventre del mar”, després de l’èxit obtingut al Festival de Màlaga, a on va rebre la “Biznaga de oro” a la millor pel.lícula i altres cinc premis, entre ells, al millor interpretació masculina, fotografia, director, guió i música.

A la recepció hi seran presents, a més d’Agustí Villaronga, el director de fotografia, Blai Tomàs i el responsable de la productora La Perifèrica Produccions, Cesc Mulet, a més d’altres membres de la productora mallorquina. Hi assistirà també el director de la Mallorca Film Comission, Pedro Barbardillo.

“El ventre del mar” compta amb el suport del Consell de Mallorca i es va rodar, entre altres, al Sindicat de Felanitx i a la sala de Plens del Palau de la institució insular.