Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (26 de setembre)

26-09-2019 / 00.00 h

A les 10.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la presentació de la segona carrera més important de l'any a Son Pardo, el Grand Prix des Baléares, que se celebra el diumenge 29 de setembre. Estarà acompanyat pel president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias, i el seu homònim de la Federación Española de Carreras de Trote, Joan Llabata (Hipòdrom de Son Pardo)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència una representació de l'associació de la Federació de Persones Majors de la Part Forana (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.00 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, la presidenta del Gremi de Llibreters, Maria Barceló, i el portaveu de la institució Francesc de B. Moll, C/ Gremi Sucrers i Candelers, 6. Pol. Son Castelló Antoni Mir, presentaran LITERANIT 2019 (Sala de premsa del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets; i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, informaran als mitjans de comunicació sobre el material recuperat al vaixell romà localitzat a Palma a principis d’estiu (Club Marítim San Antonio de la Playa. Carrer de Virgili, 27, Can Pastilla)

A les 13.00 hores. La presidenta Catalina Cladera rep en audiència els representants de l'Obra Cultural Balear (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 20.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l'acte de celebració del 50 aniversari de Renault Dibautoplus (c/ Gremis Sucrers i Candelers, 6. Pol. Son Castelló. Palma)