Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

«Pilou» Asbæk promocionarà Mallorca com a plató cinematogràfic

«Pilou» Asbæk promocionarà Mallorca com a plató cinematogràfic

(27/09/2017)

L’actor ha ofert la seva imatge al Consell de Mallorca per iniciar una campanya de promoció de productes locals i diversificar l’economia. El popular actor promocionarà la Serra de Tramuntana. L’actor ha ofert la seva imatrge al Consell de Mallorca per iniciar una campanya de promoció de productes locals i diversificar l’economia. El popular actor promocionarà la Serra de Tramuntana.

El Consell de Mallorca col·laborarà amb l’actor danés Johan Philip «Pilou» Asbæk (Games of Thrones) qui ha ofert la seva imatge per promocionar l’illa de Mallorca arreu del món. D’aquesta manera, Asbæk, vinculat a Mallorca on els seus pares han impulsat el C.C. Andratx, un centre cultural d’antguarda, difondrà els productes locals i els valors naturals de la Serra de Tramuntana. La participació del popular actor, en tot un seguit d’acvtivitats que ara es tancaran mitjançant un acord de col·laboració, “NO s’ha d’interpretar com una campanya de promoció turística a l’ús i pensada des de l’òptica per atreure més turistes”  ha explicat el president del Consell Miquel Ensenyat.  “Es tracta de donar a coneixer productes de Mallorca.  Tot en una línea de diversificació de l’economia i impuls a la promoció econòmica de l’illa”. En aquest sentit destacar que les exportacions als països nòrdics nomès suposen 9 milions d’euros del total que exporten les Balears. En Canvi, les importacions d’aquests paísossuposen 6 milions.

D’acord amb ensenyat, “volen obrir un nou mercat per les nostres empreses diversificant l’economia. Creiem que es tracta d’una acció coherent de promoció orientada al mercat adecuat. Això no vol dir, al marge de les relacions comercials, que aquesta promoció ens ajudi a desenvolupar un nou model turístic”.

Amb aquest acord, el Consell de Mallorca inicia un camí de promoció i suport al turisme no tradicional per rompre la dependència del turisme de sol i platges amb la potenciació i millora del patrimoni natural, arquitectònic i arqueològic. “El turista nòrdic gasta un 30 per cent més que el britànic i cerca una oferta que, creiem, que la Serra i els pobles de l’interior ofereixen” ha assegurat Ensenyat.

L’acord s’ha presentat avui en una roda de premsa on també hi han participat els consellers Cosme Bonet i Mercedes Garrido. De fet, es tracta d’un projecte ambiciós que implica diferents departaments del Consell que han fet feina per materialitzar el projecte. La iniciativa va nèxier després del contactes oberts entre el presidnet de la Institució i el ViceCònsol espanyol a Dinamarca, el mallorquí,Jaume Ferrer. Després d’una primera reunió el president Miquel Ensenyat va viatjar fa unes setmanes a Dinamarca per tancar els detalls.

 De moment, l’actor promocionarà l’illa com a plató de rodatge i prodria participar en diferents actes promocionalos promoguts pel Consell.