Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

“UnDosTresUnDos”, el flamenc revisitat per Albert Quesada

“UnDosTresUnDos”, el flamenc revisitat per Albert Quesada

(22/04/2017)

La Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el proper dimarts 25 d’abril, a les 20 hores, l’espectacle UnDosTresUnDos, en el qual el coreògraf i ballarí Albert Quesada oferirà la seva particular visió de la dansa flamenca.

Aquest muntatge forma part del festival Fluent Palmadansa, que organitza l’Ajuntament de Palma i que compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i del Teatre Principal, entre d’altres institucions.

 

UnDosTresUnDos és un espectacle amb coreografia d’Albert Quesada i Zoltán Vakulya i que serà interpretat per Albert Quesada i Katie Vickers. Inicialment, el ballarí que acompanyava a Quesada era Zoltán Vakulya, però un desgraciat accident d’aquest ha obligat a canviar-lo per Katie Vickers.

 

En aquest muntatge, Quesada reflexiona sobre el flamenc i, sempre amb els cossos com a instrument i la dansa com a llenguatge, i sobre com aquesta disciplina artística pot “crear aquesta comunicació tan intensa i tan immediata” amb el públic.

 

Per dur a terme el muntatge, Albert Quesada compta amb la música de Sabicas, Miguel Poveda, Manolo Caracol i Camarón de la Isla.