Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

1.077 alumnes han participat en el programa Universitat Oberta de Majors als Pobles de Mallorca

1.077 alumnes han participat en el programa Universitat Oberta de Majors als Pobles de Mallorca

(27/06/2016)

El vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado, ha assistit a l’acte de cloenda i entrega de diplomes

 El vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, ha participat, juntament amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet, a l’acte de cloenda i entrega diplomes a les persones que durant els mesos de maig i juny han participat en el programa Universitat Oberta de Majors (UOM) als Pobles de Mallorca.

 

Al programa, del qual el Consell de Mallorca n’és un dels col·laboradors, hi han participat enguany 60 professors i 1.077 alumnes de 26 pobles d’arreu de Mallorca. Una participació que s’ha vist incrementada notablement respecte a l’any passat quan hi participaren poc més de 700 alumnes i 20 municipis.

 

La UOM als Pobles de Mallorca consisteix en un cicle de cinc conferències de diferents temes duit a terme de maig a juny als 26 municipis de Mallorca inscrits i on la Universitat de les Illes Balears pretén acostar-se als ciutadans de pobles i fomentar l’envelliment actiu.

 

A l’acte de cloenda també hi ha assistit el secretari del Consell Social de la UIB, Joan March, el director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez, el director del Centre d'Institucions de CaixaBank, Hilari Llabrés i la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, Joana Maria Seguí.