Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

135 persones superen amb èxit el primer curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques de l'IMAS

135 persones superen amb èxit el primer curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques de l'IMAS

(17/06/2019)

Un total de 135 persones han finalitzat amb èxit la primera de les tres edicions previstes enguany del curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques organitzat per l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) aquest 2019, tal com ja es va fer l'any passat en el marc del Pla de Mallorca sobre drogodependències i altres conductes addictives.

La segona de les edicions comença precisament avui, i finalitzarà dia 31 de juliol. La darrera per la seva part, arrancarà el 2 de setembre de 2019 i acabarà el 31 d'octubre. Per obtenir la certificació del curs, s'han de dur a terme un total de 10 hores, set d'elles a distància (en línia) i tres presencials.

En la primera de les tres edicions previstes per enguany i que han finalitzat amb èxit 135 persones, els tècnics i tècniques de l'IMAS han dut a terme tres sessions presencials (dues a Marratxí i una a Palma), per formar totes aquelles persones que fan feina a llocs on se serveixen begudes alcohòliques i, en especial, a les que la dispensen a les barres de les festes dels municipis.

Podeu consultar tota la informació sobre les sessions disponibles i els tràmits d'inscripció a la seu-e