Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Caterina Mas assumirà la vicepresidència segona de l'IMAS

Caterina Mas assumirà la vicepresidència segona de l'IMAS

(29/07/2016)

Mas, que actualment és directora insular d'Inclusió Social, substituirà a Apol·lònia Miralles que ha renunciat al càrrec de vicepresidenta segona de la institució insular per motius "personals i familiars".

Caterina Mas, nascuda a Petra el febrer de 1968,assumirà la vicepresidència segona de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) en substitució d'Apol·lònia Miralles, qui ha renunciat al càrrec per motius "personals i familiars".

 

Miralles, qui continuarà com a consellera electa del Consell de Mallorca, ha registrat avui la següent carta de renúncia:

 

Apol·lònia Miralles Xamena, expòs que vaig ser nomenada vicepresidenta segona de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, el dia 19 de novembre de 2015, en decret publicat en el BOIB del 26 de novembre de 2015.

 

En aquests moments, la meva situació personal i les càrregues familiars em fan impossible la dedicació que exigeix la gestió de la vicepresidència.

 

Malgrat que em dol haver de prendre aquesta decisió, em veig impel·lida per les meves circumstàncies personals a presentar la renúncia irrevocable al càrrec de vicepresidenta segona de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials amb efectes de dia 1 d'agost de 2016.

 

Atentament,

 

Apol·lònia Miralles Xamena

Consellera electa del Consell de Mallorca

 

L'equip directiu de l'IMAS, encapçalat per la consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, ha agraït a Miralles la tasca desenvolupada durant aquest temps com a vicepresidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials.