Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cladera destaca l’esforç de Majorica per innovar i respectar alhora la tradició perlera

Cladera destaca l’esforç de Majorica per innovar i respectar alhora la tradició perlera

(20/04/2023)

Ho ha fet durant una visita a la fàbrica de joies de Manacor.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat aquest dematí la fàbrica de perles Majorica, una empresa centenària amb més de 130 anys d’història. La presidenta Cladera ha volgut destacar l’aposta per la innovació de l’empresa, a la vegada que manté la tradició perlera. També hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el director general de Majorica, Didier Grupposo.

Cladera ha volgut posar en valor la feina de l’empresa, que, després d’uns anys en una situació delicada, ha pogut tirar endavant amb una gran projecció de futur. Per a la presidenta, empreses com aquesta ajuden a diversificar l’economia, no només de Manacor, sinó de tota Mallorca. L’aposta de l’empresa per incrementar la producció i la comercialització ajudarà a crear llocs de feina.

La presidenta del Consell ha pogut observar de primera mà la feina artesanal de la fabricació de perles i la confecció de les joies. Cladera ha destacat l’aposta de Majorica per mantenir la història, la tradició i l’artesania, i el fet d’afegir-hi el plus de la innovació i la modernització.

Vídeos

majorica