Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cosme Bonet es reuneix amb representants d’APTUR

Cosme Bonet es reuneix amb representants d’APTUR

(24/09/2015)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha rebut una representació de la Asociación de Apartamentos y Viviendas de Alquiler de Temporada de Baleares (APTUR- Balears).

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, s’ha reunit amb el president d’APTUR-Balears, Joan Estarellas, i la gerent de l’entitat, Irene Perelló. Per part del Consell, també hi ha assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard.

Durant la trobada, els representants d’APTUR-Balears han presentat tot un seguit d’iniciatives que fomenten un turisme sostenible. Des de l’entitat, promouen activitats i experiències per conèixer l’interior de Mallorca i els seus habitants. Aquest tipus de turisme fa que es puguin compartir emocions entre la gent que ens visita i els mallorquins i mallorquines.

El conseller Bonet s’ha manifestat partidari d’aquestes iniciatives. Des del Departament d’Economia i Hisenda «valoram positivament totes les idees que contribueixen a fomentar un turisme responsable i que posa en valor la cultura i el patrimoni de Mallorca».