Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El centres socioculturals del Consell de Mallorca a la part forana reprenen la seva oferta sociocultural

El centres socioculturals del Consell de Mallorca a la part forana reprenen la seva oferta sociocultural

(13/12/2021)

La darrera activitat ha estat els concerts organitzats a Inca i Manacor del recital d’òpera i sarsuela Perenne, música que mai caduca, amb el pianista Andreu Riera

En els centres socioculturals del Consell de Mallorca, ubicats a Inca i Manacor reprenen la seva activitat i tornen a oferir mensualment actuacions musicals, recitals, representacions teatrals  i exposicions gratuïtes i obertes a la ciutadania. La directora insular de promoció sociocultural, Carol Abad ha destacat que “l’objectiu d’aquestes iniciatives és dinamitzar la vida sociocultural no només dels dos municipis amb major població de Mallorca, després de Palma, sinó també de la part forana”.

La darrera activitat ha estat els concerts organitzats a Manacor el 3 de desembre i a Inca el passat divendres dia 10 del recital d’òpera i sarsuela del recital d’òpera i sarsuela Perenne, música que mai caduca, amb el pianista Andreu Riera, qui va començar els seus estudis musicals a l’Escolania de Lluc, cantant com a blauet i va completar la seva formació a Palma, Madrid, Viena i Londres. Riera ha resultat guanyador d’importants premis com el Infanta Cristina (Madrid), l’Internacional Jacinto Guerrero (Madrid), l’Internacional Frederic Mompou (Barcelona) o Premi Bärenreiter de l’Internacional Mozart (Salzburg).
Abad ha explicat que després dels moments més complicats de la pandèmia en els quals no era possible dur a terme aquestes activitats, “estam  poc a poc reprenent aquestes activitats culturals necessàries per gaudir dels moments d’oci”.

La direcció insular de promoció sociocultural presentarà entre finals d’any i principi del 2022 un programa d’activitats que es duran a terme als centres d’Inca i Manacor durant els primers sis mesos de l’any que ve.