Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell aposta pel món del llibre a través de la 37 Fira del Llibre de Palma

El Consell aposta pel món del llibre a través de la 37 Fira del Llibre de Palma

(30/05/2019)

I ho fa patrocinant una cita organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca que des d’aquest divendres, 31 de maig, fins al 9 de juny omplirà de llibres i d’activitats el passeig del Born de Palma. El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports disposa, un any més, d’estand propi a la Fira del Llibre, on es podran trobar les edicions pròpies de la Direcció Insular de Cultura del Consell, així com una quinzena de publicacions municipals dels pobles de Selva i Felanitx, i una selecció de les edicions de la UIB.

«Voldria destacar la col·laboració que hem mantengut aquests quatre anys amb el Gremi de Llibreters» ha assenyalat el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports en funcions, Francesc Miralles, «ja sigui amb la Fira del Llibre, a través de les activitats que s’organitzen al voltant del Dia del Llibre i moltes altres accions a les quals hem destinat un 14 % més de recursos aquesta legislatura, per donar visibilitat al món del llibre –llibreries, editors, escriptors…– i per fomentar i promocionar la lectura a Mallorca.» 

La 37ª Fira del Llibre de Mallorca comptarà amb la participació de 12 llibreries que ompliran de llibres i activitats el Passeig del Born de Palma. La Fira canvia d’horari: d’11 a 15 hores i de 17 a 21 hores i durant més d’una setmana oferirà més d’un centenar d’activitats en les 35 casetes que s’instal·laran.

Un any més, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca disposarà d’un estand propi, en el qual s’oferirà el catàleg d’edicions del departament amb dues novetats editorials destacades: Poesia Completa de Miquel Ferra i el catàleg “Androids in the Woods”, Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2018.

“Un any més hem obert aquest estand a la participació de la UIB, que disposa d’un Servei de Publicacions i d’Edicions i també l’hem ofert als ajuntaments de Mallorca perquè puguin donar difusió a les seves publicacions municipals i premis literaris”, afegeix Miralles. Enguany l’estand del Consell acollirà més d’una quinzena de publicacions de dos municipis: Selva i Felanitx.

¿¿¿¿¿¿¿