Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca celebra el Debat de Política General Insular els dies 14 i 15 de juliol

El Consell de Mallorca celebra el Debat de Política General Insular els dies 14 i 15 de juliol

(09/07/2021)

El debat tindrà lloc a la sala de plens de Palau Reial, amb el discurs de la presidenta Cladera a la primera jornada, i les intervencions dels portaveus dels 7 grups polítics del plenari al dia següent.

El Consell de Mallorca reunirà el seu ple per a la celebració del Debat de Política General Insular 2021 els pròxim dimecres 14 i dijous 15 de juliol. Aquest debat, regulat pel reglament orgànic del Consell, es desenvolupa en dues jornades, la primera de les quals és per al discurs de la presidenta del Consell, Catalina Cladera, en què repassa les línies polítiques generals del darrer any de mandat i avança algunes de les accions a futur. 

Un cop acabada la intervenció de Cladera, la sessió s’interromprà fins a la jornada de dijous, en què prendran part tots els portaveus de les set formacions polítiques representades al Consell. Obrirà aquesta segona jornada del Debat el representant del Grup de Consellers del Partit Popular, seguit de la resta de grups de la oposició, Ciutadans, el PI i VOX. Posteriorment prendran la paraula els i les portaveus dels grups que fan suport a l’equip de Govern, començant per el PSIB-PSOE, Més per Mallorca i Unides Podem.

En compliment de la normativa COVID el ple se celebrarà respectant la distància de seguretat, l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i amb restriccions d’aforament a la sala de plens, mesures anàlogues a les ja adoptades en els darrers plens ordinaris de la Institució insular. Les dues jornades del ple s’emetran íntegrament i en obert a través de les xarxes socials del Consell de Mallorca