Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca destina 1,1 milions d'euros per a inversions a Mancor de la Vall i Selva

El Consell de Mallorca destina 1,1 milions d'euros per a inversions a Mancor de la Vall i Selva

(14/06/2017)

El conseller Joan Font visità ahir ambdós municipis als quals el Departament de Desenvolupament Local de la institució insular finançarà un total d'onze projectes de millora.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren ahir els municipis de Mancor de la Vall i Selva per tal de seguir en primer persona el desenvolupament dels projectes que el Consell de Mallorca subvenciona a ambdós ajuntaments i que han suposat una inversió de 1.121.829 euros per part de la institució insular, dels quals 559.113,55 corresponen a Mancor de la Vall, i 562.715,45 a Selva.

 

El batle de Mancor, Guillem Villalonga, exposà als responsables del Consell de Mallorca els projectes que l'ajuntament executarà a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, els quals consisteixen en la construcció d'un Parc Verd, en l'ampliació del Casal de Cultura del municipi, i en l'asfaltat d'alguns camins urbans i rurals del terme municipal de Mancor. Respecte als projectes finançats a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, Mancor durà a terme un projecte de substitució de diversos trams de la xarxa de distribució d'aigua potable, i un altre de reparació d'aljubs d'aigua potable dels edificis municipals existents i d'una fuita de la piscina municipal.

 

Per altra banda, l’Ajuntament de Mancor de la Vall ha pogut adquirir una furgoneta totalment elèctrica gràcies a una ajuda de 28.714,22 euros del Consell de Mallorca, ha fet front a despeses corrents per valor de 52.000 euros, i ha instal·lat nous punts d’abastiment d’aigua per a emergències per un import de 16.400 euros.

 

En el cas de Selva, els responsables de l'ajuntament presentaren al conseller Joan Font els projectes que l’ajuntament executarà a través de la subvenció del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, els quals consisteixen la millora de la canalització de l'aigua potable de Caimari a Moscari, en la sectorització de la xarxa i instal·lació de reguladors de pressió en el tram urbà del poble, en la substitució de la canalització del tram del Molí Nou, i en la substitució de les canalitzacions dels carrers Sa Font, Son Arnau i Llevant. Pel que fa als projectes finançats a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, Selva instal·larà un ascensor per a la millora en l'accessibilitat a l'ajuntament, i durà a terme un projecte de reforma i de modernització de l'enllumenat públic de Biniamar.

 

Finalment, el consistori selvatgí ha adquirit una furgoneta per a tasques de manteniment valorada en 29.135,74 euros gràcies a una subvenció del Departament de Desenvolupament Local, ha fet front a despeses corrents per valor de 30.000 euros, i ha instal·lat hidrants per un import de 36.200 euros.