Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca es presenta a Madrid per explicar el malestar del sector hípic

El Consell de Mallorca es presenta a Madrid per explicar el malestar del sector hípic

(15/09/2015)

Aquesta tarda s'han reunit el president del consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca Jaume A. Ramis amb la presidenta de S.E.L.A.E. (Loterias y Apuestas del Estado) Inmaculada García, per transmetre el malestar del sector que no només involucra l'aspecte esportiu si no el sector primari i l'economia de centenars de professionals i famílies.

Aquesta tarda s'han reunit el president del consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca Jaume A. Ramis amb la presidenta de S.E.L.A.E. (Loterias y Apuestas del Estado) Inmaculada García, per transmetre el malestar del sector que no només involucra l'aspecte esportiu si no el sector primari i l'economia de centenars de professionals i famílies.

Inmaculada García s'ha mostrat receptiva a les demandes del sector transmeses per la delegació mallorquina, que mai fins ara havia exercit tanta pressió sobre la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat, aconseguint el compromís per part de la presidenta, de revisar les condicions actuals amb l'Associació Espanyola d'Hipòdroms.

El president del Consell de Mallorca ha mostrat la seva satisfacció per l'atenció rebuda i l'interès mostrat. La reunió s'ha allargat durant una hora i l'acord definitiu es donarà a conèixer en els pròxims dies.