Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Manacor reactiven el SEIPREISAL

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Manacor reactiven el SEIPREISAL

(10/03/2017)

Han signant el conveni el president del Consell Miquel Ensenyat i el batle de Manacor Pedro Rosselló

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el batle de Manacor, Pedro Rosselló, han signat avui el conveni d’encomanda de gestió del consistori manacorí a favor de la institució insular del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SERPREISAL). Amb aquesta signatura, ambdues institucions reactiven el conveni i el consistori de Manacor col·laborarà econòmicament en sufragar el cost del Servei de Bombers que ha de suportar el Consell.

 

 

Segons el conveni signat, l’Ajuntament de Manacor farà una aportació econòmica anual del 0,5 del pressupsot municipal destinada a sufragar el cost del Servei de Bombers del Consell.

 

 
El president Miquel Ensenyat ha apuntat que “amb aquest conveni millorarem el servei que els Bombers de Mallorca presten al municipi manacorí, així com també el temps de resposta davant una emergència”.

 


Per la seva part, el batle Pedro Rosselló ha manifestat que “amb la signatura d'aquest conveni entre l'Ajuntament de Manacor i el Consell de Mallorca permetrà assegurar el servei de bomebers al nostre municipi i a tota la comarca”.