Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca inverteix 1,1 milions d'euros als municipis de Muro i Búger

El Consell de Mallorca inverteix 1,1 milions d'euros als municipis de Muro i Búger

(31/05/2017)

El Departament de Desenvolupament Local finançarà un total de sis projectes a través dels plans especials d'inversió als municipis de Mallorca impulsats per l'administració insular.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren ahir els municipis de Búger i Muro amb l'objectiu de conèixer en primera persona el desenvolupament dels diferents projectes que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 a ambdós municipis i que han suposat una inversió d’1.099.437,74 euros per part de la institució insular, dels quals 561.775,9 euros s’han destinat a Búger, i 537.661,84 a Muro.

 

Búger, la seva batlessa Liniu Siquierexplicà als responsables del Consell el projecte que l'ajuntament executaràa través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, que consisteix en la millora i ampliaciódel poliesportiu municipal i substitució de la gespa del camp de futbol, així com també de les pistes de padel. A més, el consistori bugerró també durà a terme la construcció d'un skate park.Pel que fa a les obres executades a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, Búger ha millorat l’eficiència energètica de l’enllumenat públic, i durà a terme un projecte de renovació, sectorització i telegestió de la xarxa municipal d'aigua potable del municipi.

 

A més, Búger ha pogut adquirir una motocicleta i un turisme totalment elèctrics, valorats en 30.000 euros; ha fet front a despeses corrents per valor de 52.000 euros; i ha instal·lat instal·lat nous hidrants, una millora que ha suposat una inversió de 20.000 euros per part del Consell de Mallorca.

 

Pel que fa a Muro, el seu batle Matí Fornés, ensenyà a Font i Manera les obres de millora de la xarxa de distribució d'aigua potable del municipi, i les d'instal·lació i renovació de l'enllumenat públic de la carretera de Marjals, totes elles del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017.

 

A través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, Muro executa les obres de reforma per al manteniment i supressió de les barreres arquitectòniques del teatre municipal. A més, l'ajuntament murer ha adquirit turisme cent per cent elèctric, i ha pogut fer front a factures de despeses corrents de 2016 per valor de 20.500 euros.