Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca organitza unes estades de Nadal des de l’àrea d’Esports per potenciar l’entorn a l’hivern

El Consell de Mallorca organitza unes estades de Nadal des de l’àrea d’Esports per potenciar l’entorn a l’hivern

(29/11/2019)

El programa «Esport per a tothom» de la Direcció Insular d’Esports ha comptat amb una participació de 14.200 usuaris en les diverses activitats de l’any 2019

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha posat en marxa una activitat nova dins el programa «Esport per a tothom», unes estades de Nadal en família que tendran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de desembre al Casal de Colònies de Binicanella, a Bunyola. Es tracta d’una activitat lúdica que inclou tallers sobre esports i natura per a totes les edats i nivells de destresa.

La Direcció Insular d’Esports inclou al seu programa «Esport per a tothom» accions per fomentar l’exercici físic en l’àmbit familiar i en l’entorn de Mallorca, fent una simbiosi entre esport i natura. L’any 2019, el gruix d’activitat -més d’un centenar en 14 modalitats- va comptabilitzar 14.200 participants, amb una inversió de 222.000 euros.

D’una banda, el programa inclou rutes al medi natural o aquàtic, com ara de senderisme o marxa nòrdica, i també de piragua i surf de rem. Per altra banda, també es desenvolupa l’àrea de «Fires i festes», una nova línia que dona suport als municipis amb activitats esportives puntuals, incloses dins el seu programa patronal festiu. S’ofereixen jocs populars i tradicionals, activitats multiaventura, esports col·lectius i individuals, i jocs d’aigua.

El programa es completa amb caps de setmana esportius que inclouen múltiples activitats com les estades de Nadal: jornades d’aventura i esportives temàtiques. L’any 2020, es vol ampliar el ventall d’activitat mitjançant contingut centrat en envelliment actiu, per tal d’abastar diferents moments generacionals i fomentar hàbits per edats.