Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca reconeix la tasca dels voluntaris de persones majors

El Consell de Mallorca reconeix la tasca dels voluntaris de persones majors

(01/12/2017)

El president Miquel Ensenyat i el vicepresident de l'IMAS Javier de Juan han assistit al IV Encontre del Voluntariat, celebrat al Museu Es Baluard.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, han assistit avui a la quarta edició de l'Encontre de Voluntaris, organitzat per la institució insular i la Fundació Es Baluard Museu d'Art Modern i Art Contemporani amb l'objectiu d'agrair el seu altruisme a les persones que col·laboren en el voluntariat per a la gent gran i informar sobre la potencialitat del voluntariat cultural.

 

En aquest sentit, per part de Es Baluard, també han participat a l'acte la directora del Museu, Nekane Aramburu i Marta Fernández, de Mediació de Públics de Es Baluard, així com diferents voluntàries de les llars de l'IMAS que han explicat les seves experiències personals.

 

L'acte s'ha dut a terme a Es Baluard, amb motiu del Dia Europeu del Voluntariat, que es commemora el dia 5 de desembre. Durant l'encontre s'ha entregat als voluntaris un diploma i un obsequi com a agraïment al seu altruisme. Igualment s'ha volgut fer una menció especial als voluntaris de major edat i als que duen més anys dedicant-s'hi.

 

Pel que fa al programa de voluntariat de persones majors de l'IMAS, actualment hi participen unes 180 persones a les diferents llars i residències de l'IMAS. A més de fomentar la participació de totes les persones majors a les activitats dels seus centres, des del programa de voluntariat es vol potenciar el projecte «Caixes d'història de vida», que precisament es pot visitar des d'avui i fins dia 11 de desembre al Museu Es Baluard.